| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Sorgun Org Admin

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 1:42 pm Mesaj konusu: Antalya İli Elmalı İlçesi Söğle İlk. Okulu Yardım Kampanyası |
|
|
Antalya İli Elmalı İlçesi Söğle İlköğretim Okulu Yardım Kampanyası _________________

En son Sorgun Org tarafından Pts Ağu 06, 2007 1:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Sorgun Org Admin

|
Tarih: Sal May 15, 2007 1:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kampanyayla ilgili gelen bazı sorulara açıklamalar
Okulumuzda ilk 5 sınıf 44 öğrenci, taşımalıyla merkeze giden 25 kadar 6-7-8. sınıf öğrencimiz vardır.Kırtasiye malzemesi almak isteyenler rakamı 80-100 öğrenci civarında tutabilirlerse hepsine dağıtma imkanımız olur ve başka bir okulumuza daha yönlenebiliriz.Yardımlarınız bu okulumuza yeterli gelip fazlasını toplayabilirsek doğuda belirleyeceğimiz başka bir okulumuza daha yönleneceğiz.Yardım toplama merkezimiz belirttiğimiz adrestir.Direk okul değildir.Okulda iki öğretmenimiz vardır ve onlar dersler ile meşgul.Okul kapandıktan sonra da orada olmayacaklardır.Lütfen sorularınızı bana bildiriniz.
Yukarıdakilere ek olarak okulun fiziki şartlarını iyileştirmek için katkı sağlayabilirsiniz.Mesela, okulun boyanması gibi.Bilgisayar bağışları da çok işe yarayacaktır.
Yardımlar bizlere ulaşmaya başlamıştır.Yardım edenler forumda listelenecektir.
iletişim:adminsorgun@hotmail.com _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Sorgun Org Admin

|
Tarih: Pts Ağu 06, 2007 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çorbada Tuzu Bulunanların Listesi
İsimlerinin açıklanmasını istemeyen üç arkadaş: Konya
www.antalyasporum.com:Antalya
www.baris-akarsu.com: (Barış Akarsu resmi sitesi BAG Ankara üyeleri)
Ercan Ailesi:Konya
Yemeniciler Ailesi:Konya
Göksu Avar:Konya
Bil-Test Ata Çınar Dershanesi:Konya
Süreyya Altay:Alanya
Damla Tay: Biga-Çanakkale
Duygu Bozkaya:Karabük
Birgül Gülcü:Side-Antalya
Feride Gülcü:Side-Antalya
Betül Şen:Side-Antalya
Hasan Şen:Side-Antalya
Doğa Can Karaca:Ankara
Mustafa Boztepe:Side-Antalya
Sena Tulukçu:Konya
Hasan Sırcan:Side-Antalya
Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesi Biokimya Lab. Çalışanları:Alanya _________________

En son Sorgun Org tarafından Cmt Ekm 13, 2007 11:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
BibiS Sorgun Dostu
|
Tarih: Prş Eyl 13, 2007 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
blogumda yardım çağrınıza kulak verenler olabilir diye üstteki yazıyı ve iletişim adreslerinizi yayınladım.
diliyorum ki çok güzel sonuçloar alacağız...
çocukların gelişiminde küçücük paylarımız olsa ne mutlu bize... _________________ çevreyle ilgili her konuda yardıma hazırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sorgun Org Admin

|
Tarih: Cmt Ekm 13, 2007 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| yaprak demiş ki: | Çorbada Tuzu Bulunanların Listesi
İsimlerinin açıklanmasını istemeyen üç arkadaş:Konya
www.antalyasporum.com:Antalya
www.baris-akarsu.com: (Barış Akarsu resmi sitesi BAG Ankara üyeleri)
Ercan Ailesi:Konya
Yemeniciler Ailesi:Konya
Göksu Avar:Konya
Bil-Test Ata Çınar Dershanesi:Konya
Süreyya Altay:Alanya
Damla Tay: Biga-Çanakkale
Duygu Bozkaya:Karabük
Birgül Gülcü:Side-Antalya
Feride Gülcü:Side-Antalya
Betül Şen:Side-Antalya
Hasan Şen:Side-Antalya
Doğa Can Karaca:Ankara
Mustafa Boztepe:Side-Antalya
Sena Tulukçu:Konya
Hasan Sırcan:Side-Antalya
Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesi Biokimya Lab. Çalışanları:Alanya |

En son Sorgun Org tarafından Cum Ekm 19, 2007 11:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Sorgun Org Admin

|
Tarih: Cmt Ekm 13, 2007 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bayramın ilk günü, kampanyamız boyunca topladıklarımızı ulaştırmak için, Antalya İli Elmalı İlçesi Söğle İlköğretim Okulu’nda çocuklarımızla birlikteydik.
Bir haftadır yolumuzu gözleyen çocuklarımızla olmak bizlere çoğunlukla mutluluk yaşatırken, okulun fiziki şartlarının kötü durumda olması içimizde bir burukluk oluşmasına sebep oldu.
Elmalı İlçesi Milli Eğitim Müdürü Adnan Atik,Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yanmaz, Büyüksöğle ve Küçüksöğle köyleri muhtarları, okul müdürü ve öğretmenimiz, köylüler ve bayramlıklarını giymiş çocuklarımız tarafından karşılandık.
Okulumuzu dolaştık.Okul bomboş.Sadece bir sınıfta yeterli olmayan sayıda çok eski, tahtaları simsiyah olmuş sıralar var.Diğer bölümler boş.Yerlerin, duvarların vs. durumunu görünce çok üzüldük.Bize bunun iyi hali olduğu anlatıldı.Önceden çok daha kötü durumdaymış.Tavanı elden geçirilmiş.Biraz çeki düzen verilmeye çalışılmış ama eldeki imkanlar normal bir eğitime uygun hale getirmeye yetmemiş.Tüm öğrenciler tek bir sınıfta eğitim görüyorlar.1.sınıf öğrencisi de aynı sınıfta, 5. sınıf öğrencisi de aynı sınıfta ve oturacak doğru düzgün sıraları bile yok.Okulda olan tek şey boş sınıfları dolduran güzel çocuklarımız ve onları geleceğimize kazandırmaya çalışan iki öğretmenimiz.
Bu kampanyamıza katılarak çocuklarımızı mutlu eden herkese çok teşekkür ediyoruz.Çocuklarımızı çok sevindirdiniz.Artık onların da ansiklopedileri, hikaye kitapları, dergileri, defterleri, kalemleri, boyaları, cetvelleri, eğitim cd leri, satranç takımları, okullarını süsleyecek balonları, bahçelerinde oynayabilecekleri topları vs… var.Gönlümüz isterdi ki daha çok katılım olsun, daha fazla şey yapabilelim.Yine de imkanlarımız ölçüsünde çorbada tuzumuz olmasını sağladığımızı düşünüyoruz.Belki bunun bir başlangıç olmasına neden olmuş olabiliriz.
Bu okulumuz, Antalya gibi ülke turizmini göğüsleyen bir ilimizde olduğu için bazılarına buradaki okulların şartlarının bu kadar kötü olduğunu anlamak zor gelebilir.Gidip gördüğünüz zaman gerçekler tüm çıplaklığıyla yüzünüze şamar gibi iniyor, içinizi acıtıyor.Öncelikle bu şehrimizden kazanan iş adamlarımız başta olmak üzere elinden bir şeyler gelecek her Antalyalı’nın, gözlerden uzakta olan okulları gönüllerine yakın tutmalarını diliyoruz.
Çok güzel bir gün geçirdik.Bizleri çok güzel karşıladılar ve ilgilendiler.Elmalı’ya girdiğimiz andan, ayrıldığımız ana kadar bizleri yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürü Adnan Atik’e özellikle teşekkür ediyoruz.
Bu kampanya içerisinde toplananlar sadece bir okulumuzu sevindirmedi.Yine çok ihtiyacı olan, başka bir ilköğretim okulunu daha belirleyip ansiklopediler, hikaye kitapları, dergiler vereceğiz.
Çocuklarımızın yüzlerinde gülücükler açtıran güzel insanlara tekrar çok teşekkür ediyoruz.Bizimle köye gelerek destek olan Alp Gönülalan'a ayrıca teşekkür ediyoruz.Sizler destek olmaya devam ettikçe daha çok yerlere ulaşacağımıza inanıyoruz.
SİDE DOĞA GÖNÜLLÜLERİ adına
Yaprak Ayşe Avar
fotoğraflar:(fotoğrafların yüklenmesi için lütfen bekleyiniz)

En son Sorgun Org tarafından Prş Ekm 25, 2007 8:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Adnan Atik Sorgun Dostu
|
Tarih: Sal Ekm 16, 2007 2:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
İnsanlığın,insanca ve efendice yaşamaya şiddetle susadığı bir devirde bulunuyoruz.Bunun da yolu istisnasız EĞİTİMden geçmektedir.Teknolojinin başdöndürücü bir hızla ilerlediği günümüzde,iletişim çağına ayak uydurabilmenin olmazsa olmaz koşulu yine EĞİTİMdir.Böylesine önemli bir konuya odaklanan,kendilerini eğitim gönüllüsü olarak halkına adamış her türlü övgüye şayan insanımız da yok değil.Herkes bayramda eşini-dostunu ziyaret ederken,hısım akraba ziyaretleri yaparken;taa Konya'dan kalkıp Elmalı'nın Büyük ve Küçük Söğle Köyündeki 43 çocuğumuzu sevindirmek için yollara düşen YAPRAK hanımları alkışlıyoruz ve iyi ki varsınız YAPRAK hanım diyoruz.
YAPRAK hanım ve arkadaşları bizlere ve Söğleli 43 yavrumuza çifte bayram yaşattılar.Çünkü çocuklarımız kendilerini ilk defa gördükleri yardımsever eğitim gönüllüleriyle tanışma ve onların elinden hediyelerini,eğitim materyallerini alma sevincini yaşadılar.Bu sevinci öğrencilerimize yaşatanlara;YAPRAK hanım ve arkadaşlarına okulum,ilçem ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum.Kendilerini en kısa sürede tekrar Elmalı'da görmek onları ağırlamak istediğimizi de belirtmek istiyorum.
Milli Eğitim Müdürü |
|
| Başa dön |
|
 |
Sorgun Org Admin

|
Tarih: Çrş Ekm 17, 2007 11:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Sabah Akdeniz/Veysi Sağlam/17 Ekim 2007 _________________

En son Sorgun Org tarafından Çrş Ekm 17, 2007 11:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Sorgun Org Admin

|
Tarih: Çrş Ekm 17, 2007 11:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Elmalı Ekspres/Hasan Akdemir/15 Ekim 2007 _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
BibiS Sorgun Dostu
|
Tarih: Çrş Ekm 17, 2007 10:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
hem size olan güvenimin yersiz olmadıgını görmek hem de yardımların yerine ulaştığını görmek çok mutlu etti beni.ve bu mutluluğu bloğumda paylaştım.belki hala yardımcı olabilicek birileri vardır diye düşündüm.
keşke elimden daha fazlası gelse diyorum ama bir kaç kişiyi bile bu kampanyadan haberdar etmekten mutluluk duyuyorum...
size de çok teşekkürler tüm çocuklar adına bir kez daha :)) _________________ çevreyle ilgili her konuda yardıma hazırım... |
|
| Başa dön |
|
 |
Rıhtım Sorgun Dostu
|
Tarih: Çrş Ekm 17, 2007 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Side Doğa Gönüllüleri adına böyle duyarlı ve koordineli bir kampanyaya imza atan ve altından başarıyla kalkan Yaprak abla ve arkadaşlarını can-ı gönülden tebrik ediyorum.Medeniyete ve ülkemizin beyinleri ve insanlığına hizmet edecek çabaların her damlasının büyük bir anlam taşıdığına inanıyorum.Biraz olsun yüreğinde heves taşıyan herkese örnek olsun... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
kra_green Sorgun Dostu
|
Tarih: Prş Ekm 18, 2007 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle bu kampanyayı başlatan yaprak hanım ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum...Duyarsızlaşmış ve hala duyarsızlaşmakta olan insanların azınlıkta kaldığını görmek gerçekten güzel...
Bende kampanyayı gördükten sonra kendi ellerimle emeğimle ,bulunduğum yerde birşeyler başlatmak istedim ve işe annemin öğretmenlik yaptığı okuldaki öğretmenlerden ,köy okulları için yardım kampanyası başlattığımı ve kendilerinden, cocuklarının kullanmadığı kitaplarını,boş kalmış defterlerini,kalem,roman v.s gibi eğitime dair verebilecekleri tüm araç gereçleri vermeleri için rica ettim,sağolsunlar öyle ilgilendilerki evinden temin edemeyenler kırtasiyeden alıp getirdiler sağolsunlar.önceden gitmiş olduğum okulda birtakım eksikleri tespit etmem işime yaradı kırtasiyeden alışveriş yapacaklara boya,resim defteri,flüt gibi malzemelerin eksik olduğunu bildirdim ve eksikleri en aza indirgedim...
Artık gitmek için hazırdık..bu mutluluğu benimle paylaşmak isteyen öğretmenler benimle birlikte geldi. ve anlaşmış olduğumuz küçük bir kamyonet ile okula gittik..okulun müdürü bizi kapıda karşıladı ve bana böyle birşey başlattığım için minnettar olduğunu söyledi...
Öğrenciler henüz dersdeydi ve bizde yavaş yavaş indirmeye başlamıştık eşyaları ...
Zilin çalmasıyla birlikte tümöğrenciler etrafımıza toplandılar...
Sevinç ,mutluluk içinde eşyaları dağtıttık.
Tam gitmeye hazırlanıyorduk ki...
Küçük bir kız çocugu yanıma yaklaştı ve elinde tuttuğu kağıdı bana verdi.
Kagıda bakmamla gözlerımın dolması bır oldu ıhtıyacını aldıktan hemen sonra bıze hatıra olarak bir resim yapmak istemiş ...
bir tarafa boynu bükük bir papatya çizmiş,diğer tarafada küçük bir fidan çizmiş...sordum neden bu papatyanın boynu bükük diye.
benim abim tarlada çalışmak zorunda kaldıgından okuyamadı bu papatya onun ıcın dedı..pekı dedım fıdan kıme?...
fidan ise benim geleceğim dedi..artık daha umutlu ve daha istekli bakıyordu hayata ...
Umarım benim başlangıcını yaptıgım işi birileri devam ettirir.
resmi en kısa sürede sizlerle paylaşacağım...ve inanın hayatımda böyle mutlu hissetmemiştim kendimi...
beni kendime getiren yaprak hanım`a da teşekkür ediyorum. sevgiler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|